Sunday, January 22, 2012

Raidallista trashionia

Viime tammikuussa tein To Do -listan vuodelle 2011. Kirjoneule- ja neulegraffitikohdat raksin listalta yli jo aikaisemmin ja trashionkohdankin sanomalehtilaukun muodossa, mutta nyt pääsevät esittelyyn joulun jälkeen valmistuneet trashiontuotokset. Löysin huonetta siivoillessani muovikassillisen karkkipapereita, joita olen sinne keräillyt. Niinpä yhtenä iltana (tai yönä..) kun järkevä ihminen olisi nukkunut, minä silottelin ja lajittelin karkkipapereita kasoihin. Nyt erilaiset paperit on järjestelty klemmareiden avulla omiin kasoihinsa, joten niistä on helppo löytää haluamansa. Tämän lajitteluprosessin jälkeen oli pakko päästä tekemään papereista jotain, ja tartuin ensimmäiseksi ikisuosikkeihini, Mariannekarkkien raidallisiin kääreisiin.


Koska olen rusettimummo, piti minun tietenkin väännellä papereita rusetin muotoon. Sormuskokoelman laajentaminen muutamasta yksilöstä edes vähän suuremmaksi on ollut käynnissä jo konkin aikaa, joten rusetin kiinnittäminen sormuspohjaan ei kovin paljon ajatustyötä vaatinut millään tasolla. Kontaktiliima on ystävä. Ei muuta sanottavaa.


Sormuksen kaveriksi päädyin taittelemaan rannekorun, jollaisen olen aiemmin tehnyt maoam-karkkien papereista. Tekniikka on sama kuin sanomalehtilaukussakin, ohje tällaisen korun tekemiseen löytyy Cut out + keep -sivustolta. Aiemmin käyttämäni karkkipaperit olivat pienempiä, joten Mariannepapereista tehtynä rannekorusta tuli leveämpi, melkeinpä kivempi.


Hieman olen vielä epäileväinen noiden reunimmaisten palasten pysyvyydestä ja saatankin lisätä väliin liimaa tukemaan liitosta. Ihan hyvin koru kesti kuitenkin käyttöä. Samoin kuin sormus, joka sormessani aloin tosin epähuomiossa tiskata. Kuka on niin tyhmä, että laittaa valuvan veden alle käden, jossa on paperista tehty sormus?? No, onneksi materiaali on halpaa, joten uuden sormuksen tekeminen ei olisi valtava taakka..


Vierastan jotenkin korusettien käyttöä ja sormus ja rannekoru tulevat varmaankinnäkymään ylläni enemmän erikseen, mutta kyllä niitä yhtä aikaakin voisi käyttää. Ainakin eri käsissä.

No comments:

Post a Comment

Palautetta sekä muita viestejä otetaan ilolla vastaan sieltä ruudun toiselta puolelta!
- Lotta

Feedback or just a simple hello from a reader is greeted with open arms!
- Lotta