Monday, August 23, 2010

Massahameen muokkaus

Muistatteko sen ruudullisen, ohuen hameen jota myytiin pari kesää takaperin H&M:ssä vaikka kuinka monessa värissä? Tuo hame tuntui silloin löytyvän joka toiselta, ainakin blogimaailmassa. No, minullakin on omani, sini-vihreäsävyisenä. Ostin hameen loppukesän alennusmyynneistä muutamalla eurolla ja käytinkin hametta mm. yksillä festareilla. Tuon loppukesän jälkeen hame kuitenkin unohtui vaatekaappiin. Eilen kaappia penkoessani se tuli kuitenkin vastaan ja muistin taas miten paljon pidän tuosta värikkäästä ruutukuosista.


Kokeilin hametta päälle, mutta se ei tuntunut enää ihan omalta. Lyhyn helma ja ohut kangas eivät herättäneet parhaita mahdollisia viboja, joten helmalle oli tehtävän jotain. Päädyin helpoimpaan mahdolliseen vaihtoehtoon ja laitoin helman päärmeeseen ohuen kuminauhan. Se toi leveää helmaa kivasti kasaan ja antoi hameelle kivasti uutta ilmettä sekä persoonallisuutta.


Päädyin taas tänään käymään kirpparilla, sillä samalla, jossa vierailin myös perjantaina. Tällä kertaa vierailu tapahtui kaverin painostuksesta, mutten silti lähtenyt kotiin tyhjin käsin. Perushuttuna ostin pussillisen isoja, valkoisia nappeja (jotka saattavat tosin kokea muodonmuutoksen mustiksi) sekä ison palan turkoosia collegekangasta. Tuon sävyinen turkoosi on yksi suosikkiväreistäni, joten kangaspala oli nappilöytö. Kuva vääristää hieman kankaan väriä, se on oikeastaan hieman vihertävämpi. Napit maksoivat euron ja kangas kaksi.


Ostin myös ihanan retrokukallisen kitaran hihnan kahdella eurolla. Rakkaassa mussukassani oli ennen tylsä ja ruma, musta Ibanezin nauha jonka sain kitaran mukana, joten oli jo aikakin saada kiva hihna kitaralleni. Yksi hauska piirre kitarassani on se kiiltävä pinta joka mahdollistaa peilailun (sekä teinipeilikuvien ottamisen..)

En oikeasti näytä marsulta, kuva vaan hämää..

Viimeinen löytöni oli kaksi ja puoli euroa kustantanut lasten kukkamekko. Se ei ihan minun päälleni mahdu, mutta siitä tulee toivottavasti mitä mainioin kukkahame, kunhan näytän sille vähän ratkojaa ja ompelukonetta.


Tässä sneak peek mekon takaosasta, loput saatte nähdä kunhan se joskus valmistuu.
Tämmöisiä löytöjä tein tällä kertaa kirpparilta. Voisin kyllä nyt pitää hetken kirppistaukoa ja keskittyä nyt tehtyjen löytöjen jalostamiseen. 


2 comments:

 1. Löydöistä kivoin olin ehdottomasti minä, painostava kaveri! (: Mutta eikö ollutkin hyödyllistä painostusta taas! Aloin muuten miettiin mun massavaatevarastoja, mutta en keksinyt kuin yhden takin. Hmm voisin leikata siitä puolet pois!

  ps http://fi.wikipedia.org/wiki/Dick_Tracy :------) nyt tiedän kuka siinä kirppispaidassa on. Ryhdyn heti faniksi.

  ReplyDelete
 2. veera: No, sä et ollu ihan tän päivän kirppislöydöksiä.. (;
  Mutta joo, ihan hyvää painostusta oli tällä kertaa (ei mun rahatilanteelle tosin..)

  ps. Mä veikkasin supersankaria, eiks sarjakuvapoliisi oo aika lähellä..? (;

  ReplyDelete

Palautetta sekä muita viestejä otetaan ilolla vastaan sieltä ruudun toiselta puolelta!
- Lotta

Feedback or just a simple hello from a reader is greeted with open arms!
- Lotta