Friday, July 8, 2011

Kauluspaitainspiraatiota

Ostin kirpparilta jokin aika sitten kaksi miesten kauluspaitaa, turkoosin ja violetin. Ostin paidat jatkojalostettavaksi, mutten vieläkään ole keksinyt, mitä haluan niistä tehdä. Keräsin kuitenkin Cutoutandkeepin syövereistä muutamia ideoita kauluspaitojen käyttöön.


Kaikista tavanomaisin kauluspaitamuutos on varmaankin hame. Leikkaamalla paidan ylöosan pois, saadaan todella vähällä vaivalla aikaan vaikka tällainen tai tällainen suloinen hame.
Hieman erilaisen hameen saa aikaan tällä ohjeella, jossa yhdistellään kahden paidan hihat hameeksi. Yhden hihan hihansuu toimii samalla vyötärökaitaleen kiinnitysmekanismina.


Toinen vaihtoehto on tehdä paidasta jonkinlainen mekko. Esimerkiksi tämä mielenkiintoisen mallinen mekko on rakennettu kauluspaidasta.
  


Jos taas kaipaa jotain suloisempaa, voi koota kahdesta paidasta tämän suloisen babydollmekon jonka helmaa kiertää röyhelöreuna ja olkapäitä ruseteille solmitut nauhat.


Jos tuon mekon helmaröyhelö ei ole tarpeeksi, on muitakin hörselövaihtoehtoja. Röyhelöitä voi kiinnittää niin mekon kuin topinkin etumukseen luodakseen miehekkääseen kauluspaitaan tyttömäistä herkkyyttä.


 Viimeinen ja todella mielenkiintoinen kauluspaitamuutos jonka löysin, on napeilla höystetty mekko. Sen alkuperäinen ohje löytyi cutoutandkeepin ulkopuolelta ja sen rakenne on todella älykäs.


Mekon selästä saa todella hauskan käyttämällä isoja ja värikkäitä nappeja jotka erottuvat paidan kankaasta.


Näillä eväillä lähden rakentelemaan omia sovelluksiani kauluspaidoista.
Löytyykö teiltä jotain kauluspaitojen muokkausohjeita?

No comments:

Post a Comment

Palautetta sekä muita viestejä otetaan ilolla vastaan sieltä ruudun toiselta puolelta!
- Lotta

Feedback or just a simple hello from a reader is greeted with open arms!
- Lotta