Sunday, May 22, 2011

Letittelyä

Olen palannut! Reissu meni hienosti ja tulin käyneeksi yhteensä kahdeksassa maassa, joista kuudessa en ollut aiemmin ollut. Matkakuvat löytyvät suurimmilta osin kaverin kamerasta, joten niitä ilmestyy tänne kunhan saan kuvia haltuuni.
Tämän postauksen piti ilmestyä jo matkani aikana, mutta ilmeisesti jonkun Bloggerin jumituksen takia se ei ole pysynyt julkaistuna. Olen kuullut myös kommenttien katoamisesta ja haluankin uskoa, että sitä on tapahtunut sen sijaan, että olisin saanut vain yhden kommentin kymmenen päivän aikana (; Vanhoihin postauksiin saa siis mieluusti kommentoida!

Toteutin pitkän aikaa suunnitteilla olleen mekon vihdoin ja viimein viikonlopun energiapuuskassa. Turkoosi kangas on kirppislöytö tosiaan kuukausien takaa, kustansi jotain pari euroa.


Mekko on simppeli, mutta vyötäröllä ja taskujen suissa yksityiskohtina letit. Ompelin letit käsin kiinni ilman sormustinta, oli etusormi lievästi reikäinen sen jälkeen.Taskumallina käytin samaa hyväksi todettua ja itse piirrettyä kaavaa kuin päättötyömekossanikin ja taskut ovat jopa samalla korkeudella! Vyötärön letissä on parikin saumaa kun kankaasta ei tullut riittävän pitkiä suikaleita, mutta ne ovat mekon sivuilla ja peitettyinä kankaanpaloilla.


Tää mekko on rakkautta (miten tää kuulostaa niin tutulta, sanonko näin kaikista mun uusista vaatteista?), tällä hetkellä hengaisin tossa koko ajan jos ei olis näin lämmin.

2 comments:

  1. ihana blogi ja banneri on ylisöpö ! :--))

    ReplyDelete
  2. Kovasti kiitoksia Heta!
    Banneria tuli väännettyä melkoinen tovi, on kiva kuulla että se miellyttää muitakin kun mua :D

    ReplyDelete

Palautetta sekä muita viestejä otetaan ilolla vastaan sieltä ruudun toiselta puolelta!
- Lotta

Feedback or just a simple hello from a reader is greeted with open arms!
- Lotta