Friday, January 21, 2011

Järjestä kohtaus!

Lähdimme keskiviikkona ilmaisutaidon kurssilaisten ja mediakurssilaisten yhteiselle retkelle Helsinkiin. Suuntana meillä oli Teatterimuseo jossa vietimme semmoiset kolme ja puoli tuntia tehden erilaisia improvisaatioharjoituksia ja kiertelimme museon hauskasti interaktiivisia näyttelyhuoneita. Suosittelen käyntiä teatterimuseossa lämpimästi, siellä saa kokeilla eläytymistä näyttelemään kohtausta kankaalle hiajastettujen vastanäyttelijöiden kanssa, leikkimään sinisen taustakankaan kanssa vaikka meteorologia tai Harry Potteria näkymättömyysviittansa kanssa sekä tuttujen elokuvien uudelleendubbausta. Puhumattakaan kaikista ihanista rooliasuista joita pääsimme sovittelemaan.

Kun tulimme museoon, meillä oli jonkin verran aikaa odotella impropajojemme alkua, joten päätimme tutstua museon kaupassa myytäviin tuotteisiin. Heti ovesta sisään astuessamme "Järjestä kohtaus!" -kangaskassit pomppasivat silmiimme ja impropajojen välisellä tauolla päädyimmekin lunastamaan itsellemme nuo viiden euron hintaiset, ihanan pitkäsankaiset kassit.


En voinut vastustaa kiusausta, vaan kassin kanssa ostoksieni joukkoon päätyi myös tuo suloisista suloisin muffinssirasia, jonka sisällä on kuorrutteen makuisia karkkipastilleja. Eniten kuitenkin odotan sitä että rasia tyhjenee ja saan sen käyttöön aina mukana kulkevana rasiana joka sisältää pieniä, mutta aina niin tarpeellisia asioita kuten särkylääkettä, laastareita, hakaneuloja jne. Rasian tyhjennysprojekti ei tosin ole edennyt kovin vauhdikkaasti, 130 karkista on nyt syöty noin kuusi kappaletta..


Olen alle tunnin sisään lähdössä koko viikonlopun kestävälle leirille keskelle metsää viettämään hauskaa viikonloppua kavereiden kanssa joten tämän isompaa merkintää ei irtoa nyt ja viikonloppukin on näiollen hiljainen (ellei tuo toinen kirjoittelija innostu. vink vink!)

2 comments:

  1. Mulle tarttee säästää pari pastillia maisteltavaks!

    ReplyDelete
  2. tipitii, voit saada enemmänkin kun pari jos oot oikein kiltisti..

    ReplyDelete

Palautetta sekä muita viestejä otetaan ilolla vastaan sieltä ruudun toiselta puolelta!
- Lotta

Feedback or just a simple hello from a reader is greeted with open arms!
- Lotta