Saturday, February 25, 2012

Parveilua käsissä


Kuten niin monet muutkin, unohdun minäkin monesti selailemaan Ravelrya ja sen käytöistä löytyviä ihania ohjeita. Kerran eteeni osui ihana lintutumppuohje, jota lähdin innoissani kokeilemaan.
Ostin ihanan violettina hehkuvaan Wetterhoffin Veto -lankaa, harmaa on Novitan Nallea (puikot muistaakseni 4mm). Hyvin toimivat yhdessä, vaikka Veto onkin ihanan pehmeää ja Nalle, no, kyllä te tiedätte miltä nuo langat tuntuvat.. 


Löydätkö allaolevasta kuvasta kolme lintua?


Ensimmäinen lapanen valmistui hurjaa vauhtia, malli oli kiva lyhyinen langanjuoksutuksineen ja sopivan vaihtelevuutensa ansiosta. Toisen lapasen puolivälissä kirjoneule alkoi kuitenkin tökkiä ja pahasti. Lapasissa ja sukissa on aina se huono puoli, että ensimmäisen jälkeen täytyy tehdä vielä se toinen. Ja ihan samanlainen. Pitäisi varmaankin opetella neulomaan kumpaakin lapasta samaan aikaan, niin kynnys alottaa parin toinen poistuisi kokonaan.


Valmiit niistä kuitenkin tuli, ja suloiset kuin mitkä! Kämmenselän puunoksilla istuvat linnut ovat oma suosikkikohtani, mutta kyllä rannetta kiertävät linnut sekä kämmenen linnunjalat ovat myös hauskoja. Noista kummallisista peukalolinnuista puhumattakaan!


2 comments:

Palautetta sekä muita viestejä otetaan ilolla vastaan sieltä ruudun toiselta puolelta!
- Lotta

Feedback or just a simple hello from a reader is greeted with open arms!
- Lotta