Wednesday, March 2, 2011

Kloonitumput

Sain jo ennen joulua, itse asiassa marraskuussa, tumpputilauksen. 7veikan viime kesän kausiväri, ihana turkoosi, valloitti minun lisäkseni myös iitskun, joten hän pyysi, josko voisin tehdä hänelle samanlaiset tumput kuin omani. Koska turkoosia lankaa oli vielä jäljellä, vastasin toki tilaukseen myöntävästi ja pistin tumput heti alulle.


Joulun alla minun oli ikävä kyllä siirrettävä nämä tilaustumput tärkeysjärjestysliställa alaspäin, kun joululahjat puskivat päälle ja neulottavaa oli todella enemmän kuin riittämiin. Joulusta selvittyäni minulle iski, mielipuolisesta neulomistahdista johtuen, totaalinen kyllästyminen puikkojen heilutteluun, joten tumppujen teko venyi entisestään.

Tässä kuvassa väri on oikeampi, tuollainen enemmän vihertävä kuin sininen.

Nyt tumput ovat kuitenkin vihdoin valmiit ja odottavat postin kuljetusta tilaajansa luo. Toivon, että tumput miellyttävät tulevaa omistajaansa, ja että niiden väri on iitskun mielestä luonnossa yhtä herkullinen kuin kuvista voi päätellä.

2 comments:

  1. Voi että, et arvaakaan kuinka iloinen olin, kun kirje pamahti postilaatikkoon :) Kiitos tuhannesti!! Multa tuppaa aina häviämään kaikki tumput, mutta noita aion kyllä varjella!

    ReplyDelete
  2. Tarviit iitsku semmoset tumppupidikkeet millä ne kiinnitetään hihansuihin! :')

    ReplyDelete

Palautetta sekä muita viestejä otetaan ilolla vastaan sieltä ruudun toiselta puolelta!
- Lotta

Feedback or just a simple hello from a reader is greeted with open arms!
- Lotta