Tuesday, May 21, 2013

Fishbones and moss stitch

Ja vielä lisää villa-asusteita pois kesän alta! Nämäkin valmistuivat tosin maalis-huhtikuussa, mutta pääsivät myös haistelemaan kylmempiä ilmoja ihan tositoimissa.


Löysin vuosia sitten tämän ihanan kalanruotolapasten ohjeen ja olin sitä ehtinyt jo testaillakin, mutta nyt sain ihan kokonaisen parin lapasia tehtyä. Lanka on jämälankaa Miette-neuletakistani joten oli aikakin saada se käytettyä.


Lapasille kaveriksi neuloin omasta päästä ihan tavallisen neulepannan helmineuleella, sillä nutturapäivinä pipo on aika kurja kaveri. Hiukseni eivän auki ollessaan osaa käyttäytyä pannan kanssa ollenkaan vaan melkein heti takaraivolle on muodostunut muffinssi. Enhän ole ainoa, jolle käy näin?


Patterns: Kalanruotolapaset (mittens), my own (headband)
           Yarn: Løve Garn Ragsokgarn, väri 58, mittens 55 g (~1,94 oz.) & headband 35 g (~1,23oz.)
Needles: 4 mm (US 6)More wool accessories, yay! I made these back around March or April to use up all the leftover yarn of the Miette cardigan I made last summer. I found the pattern for the mittens years ago and tried it out then but not until now I got around to make a finished pair. I really like the fishbone design.
I needed a headband for days when I have my hair up on a bun and a beanie is not an option so I made up a pattern using a simple moss stitch.

8 comments:

 1. Hmm. Tekee mieleni muffinsseja. Söpö ruoto! Ruotomuffinssit olisi varmaan aika pahoja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinä ja sinun omituiset mielleyhtymäsi : D

   Delete
 2. so lovely!

  http://alovelystyle.blogspot.com.es/

  ReplyDelete
 3. Moi Lotta!
  Käypäs kurkkimassa täältä iloisia uutisia sinulle:
  http://byheini.blogspot.fi/2013/07/arvonnan-voittaja.html

  Laittaisitko mulle sähköpostia osoitteeseen handmadebyheini@hotmail.com, niin vaihdetaan yhteystiedot! Kiitos! :) ja jälleen niin ihania uusia neulomuksia täällä. Tuo edellisen postauksen pitsineulekauluri on iiiiiiihana! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luinkin juuri blogiasi ja pari epäuskoista riemuhihkausta päästin. Menenkin tästä heti laittamaan sähköpostin sinne suuntaan (:

   Delete

Palautetta sekä muita viestejä otetaan ilolla vastaan sieltä ruudun toiselta puolelta!
- Lotta

Feedback or just a simple hello from a reader is greeted with open arms!
- Lotta