Friday, March 2, 2012

Viimeinen (koru)satsi uunista ulos

Nyt olen melkein varma, että tässä tulevat viime joulun viimeiset lahjat! Nämäkin kuuluivat tosin uudenvuodenlahjoina annettuihin, menivat siis eräälle ystävälleni.

Tällä kertaa päädin tekemään kolme korua, kaksi sormusta ja rannekorun.Rannekoru on metallivetoketju, josta on leikattu sivun kangasosio pois ja joka on korulukon avulla kiinnitettävissä renkaaksi. Inspiraatiota hain täältä. Ensimmäisen sormuksen valmistin kutistemuovista. Piirtelin ja värittelin kutistemuoviin kaksi toisissaan kiinni olevaa palapelinpalasta, violetin ja mustan. Värien kontrasti ei ikävä kyllä ole luonnossa yhtä hyvä kuin tässä kuvassa, väriero ei siis oikeasti ole ihan noin selkeä. Violetti ja musta vain tuntuivat lahjan saajan kannalta oikeilta väreiltä, joten niillä pala oli pakko värittää. Liimailin palan sorumuspohjaan luottokaverillani kontaktiliimalla, ja hyvin pysyy.


Toiseen sormukseen vilkuilin ohjeistusta täältä ja ompelin kasaan violetin huoparuusun. Olen tehnyt näitä ruusuja ennenkin, yhtä ärsyttävää näpertämistä se oli kuin muistinkin. Pienten palasten käsin ompelu ei vain ole minua varten. Kontaktiliima viimeisteli jälleen kerran homman ja lahjan korut olivat valmiit.

No comments:

Post a Comment

Palautetta sekä muita viestejä otetaan ilolla vastaan sieltä ruudun toiselta puolelta!
- Lotta

Feedback or just a simple hello from a reader is greeted with open arms!
- Lotta