Sunday, August 28, 2011

Kolaholistin selviytymissäkki

Saimme ystäväjoukkoomme lisävahvistuksen tänä syksynä, kun erän jo vuosia vierailevana tähtenä vieraillut tyttönen muutti Turun suunnalta tänne ja aloitti meidän lukiossamme. Hänen tupareitaan vietettiin viime lauantaina ja pitihän minun jotain mukavaa keksiä lahjaksi uuteen kotiin.


Tuparisankari on coca-colan vannoutunut rakastaja joten oli selvää että edes jollain tavalla lahjan tuli olla kolapitoinen. Keksinkin idean kangaskassista kokistölkkiprintillä, koska tarvitseehan omilleen muuttanut myös kauppakasseja.


Kassin printti on tehty valkoiselle painopohjalle piirtämällä ja maalaamalla ja sen jälkeen applikoitu kassiin kiinni tiheällä siksakilla. Oli muuten ensimmäinen kerta kun tällaista applikointia tein ja vaikka pelkäsin ompelukoneemme sanovan sopimuksen irti jossain vaiheessa, tuli ompeleestakin melko tasaista ja siistiä.


Kassin sisälle sujautin vielä opiskelijalle sopivaa ruokaa, vekkuleita eläinmakaroneja sekä jauhelihaa ja totta kai myös muutaman kolatölkin.


Lahjan saaja oli suloisen liikuttunut tutkaillessaan tuomisiani ja täytyy sanoa, tätä lahjaa antaessani koin niin suurta antamisen iloa, ettei lahjan antaminen olisi voinut olla mieluisampaa.

5 comments:

 1. Mahtava lahja ja tosi hyvin onnistunut toi kassi ja printti. :)

  ReplyDelete
 2. aivan ihana pussi!! :3 ja mahtava lahja muutenkin (:

  t.another kolaholisti

  ReplyDelete
 3. voi awwww !!!! ♥♥ nään tän hienosti kuukauden myöhässä mutta kiitän vielä kerran!

  ReplyDelete

Palautetta sekä muita viestejä otetaan ilolla vastaan sieltä ruudun toiselta puolelta!
- Lotta

Feedback or just a simple hello from a reader is greeted with open arms!
- Lotta